Photobucket

18 Şubat 2010 Perşembe

HANGOVER ve GG ALLIN Arasındaki bağlantı




İsim hafızam rezalettir, yerlerde sürünür. Grup ve müzisyen ismi haricinde hayatta diğer meşhurların isimlerini bilmem. Sinemacıymış, sporcuymuş, politikacıymış, hayatta aklımda durmaz. Ha, bir de porno yıldızlarının adını hatırlarım, o kadar.

2009 yılında seyrettiğim en güzel film (sanki çok film seyrediyorum da!) kesinlikle HANGOVER'dı. Muazzam bir hikaye, her türlü saçmalık mevcut. Hasta hasta izlemiştim, gülerken akciğerlerim acıyordu ama yine de izledim.

Dün gece durduk yere bir GG Allin takıntısı başladı bende, albümlerini falan dinlerken wikipedia'dan biraz inceleyeyim abinin hayatını dedim. Zaten kendisini dinlemeye HATED: GG Allin & The Murder Junkies isimli belgeseli izleyerek başlamıştım. Dün bir öğrendim ki, bu belgeselin yönetmeni Todd Phillips'miş! Yani HANGOVER'in yönetmeni. Hatta, beyimizin ilk filmiymiş GG Allin belgeseli.

Ne bileyim çok mutlu oldum, blogumun ilk yazısı bu olsun istedim. Eğer, HANGOVER ve GG ALLIN hakkında bir bilginiz yoksa HANGOVER'ı tavsiye ederim. GG Allin içinse önce kendisi hakkında ekşisözlük'teki şu yazıyı okumanızı, kararınızı da sonra vermenizi tavsiye ederim.






Bookmark and Share

2 yorum:

  1. Mert'in yazdığı yazı net üzerinde var mı?

    YanıtlaSil
  2. burda:

    http://www.duslervekabuslar.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4309&whichpage=1

    YanıtlaSil